Verhuiscompleet in Utrecht

Gaat u binnenkort verhuizen naar Utrecht? Of wil u juist de stad verlaten? Dan is onze hulp geen overbodige luxe! Wij willen u graag helpen met het zorgvuldig en veilig verhuizen van uw inboedel.
Gezamenlijk hebben wij ruim 100 jaar ervaring op het gebied van verhuizingen. Wij verhuizen uw meubels, witgoed en andere spullen op professioneel wijze.

Onze gediplomeerde verhuizers weten als geen ander hoe kostbaar uw bezit is. Voor ons is elke doos, elke meubel net zo waardevol als een kroon. Zorgvuldigheid is een van de pijlers van Verhuiscompleet.nl. Wil u alleen losse meubelstukken verhuizen? Dit is geen enkel probleem, wij komen ook voor een los meubelstuk graag bij u langs.

Als u in Utrecht woont is de kans aanwezig dat u in een flat woont, voor de meeste verhuizingen betekend dit ontelbaar veel trappen lopen. Bij Verhuiscompleet.nl hoeft dit helemaal niet als u kiest voor onze verhuislift service! Met een speciale verhuislift kunnen wij meubels en dozen tot een maximum van 400 kg omhoog of omlaag liften. Er worden verhuisliften ingezet die beschikken over een verdraaibaar plateau waardoor het inladen van uw inboedel een makkie is! Elke lift is voorzien van een vrolijke en professionele verhuislift operator. Deze bedient de verhuislift en helpt u als meewerkende verhuizer ook met het laden en lossen van de lift.

Wil u extra hulp bij het verhuizen? Kies vandaag nog voor een extra verhuizer! Onze extra verhuizers kunnen de meewerkende verhuizer ondersteunen bij het verhuizen van uw inboedel. Al onze verhuizers hebben jarenlange ervaring in de verhuisbranche. Zij weten als geen ander hoe kostbaar uw spullen zijn. Zij beheersen tot in de puntjes de kunst van het verhuizen.

Wil u echt stressvrij verhuizen? Dan kunt u kiezen voor onze extra diensten zoals het in- en uit laten pakken van uw inboedel bij de verhuizing. Door de geoefendheid van de verhuizers hebben zij deze klus binnen een mum van tijd geklaard. Uw spullen worden secuur ingepakt en vervoerd in onze karakteristieke verhuiswagens.

Het monteren en demonteren van meubels is voor Verhuiscompleet.nl geen enkel probleem. Door te kiezen voor onze de- en montage service bent u verzekerd van een spoedige verhuizing. Hoe vaak bent u al schroeven kwijtgeraakt tijdens een verhuizing? U weet vaak ook niet meer hoe die kast in elkaar gezet moet worden. Wij zorgen ervoor dat dit soort situaties verleden tijd zijn! Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Als u twee linkerhanden heeft dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u om een handyman in te zetten. De handyman is een verhuizer die speciaal opgeleid is om een brede reeks aan klussen in en om het huis te verrichten. Vergeet ook niet dat uw oude woning vaak bezemschoon opgeleverd moet worden. Wij helpen u hier ook graag bij.

Zakelijk gebruik

Wil u uw organisatie van of in Utrecht verhuizen? Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een plan op maat om uw bedrijf te
verhuizen.

Offerte aanvragen
  • Vanaf € 89,- per uur

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

Offerte aanvragen

of bel: +31 20 3031099