Verhuisbedrijf in Amsterdam inhuren

Wil u professioneel en op een veilige manier verhuizen van, of in Amsterdam verhuizen? Kies vandaag voor de ervaring van Verhuiscompleet.nl.

Onze verhuiswagens zijn al jaren actief in Amsterdam. Wij werken alleen met gediplomeerde verhuizers die beschikken over een gezonde dosis ervaring. Klanttevredenheid staat bij ons centraal! Wij zijn gevestigd in Amsterdam en komen u graag helpen met uw verhuizing. U kiest zelf hoelang u ons nodig heeft, dit kan voor de hele dag zijn maar ook voor één of twee uurtjes.
Als u twijfelt over het aantal uur kunt u altijd contact met ons opnemen, wij denken graag met u mee en bieden u een gepaste oplossing.

Als u vandaag kiest voor Verhuiscompleet.nl in Amsterdam kiest u ook voor veiligheid, zorgvuldigheid en ervaring. Uw inboedel wordt op professionele wijze ingepakt en zorgvuldig vervoerd in onze herkenbare verhuiswagens. Verhuiscompleet.nl worden door heel Amsterdam ingezet voor het verhuizen van losse meubelstukken, denk hierbij aan vleugels, piano’s en witgoed (wasmachine, droger).

De kans is groot dat u in Amsterdam in een flat woont, het tillen van een bank, wasmachine of droger via de trapgang is een bijzonder lastige uitdaging voor de meeste mensen. U kunt zichzelf deze stress besparen door te kiezen voor onze verhuislift service. Met een verhuislift kunt u tot 400 kilo omhoog of omlaag liften. U kunt zich voorstellen dat deze dienst u een flink aantal uren aan traplopen bespaart. Elke verhuislift is bemand door een ervaren en meewerkende verhuislift operator. Onze vriendelijke collega helpt u met het laden en lossen van de lift zodat uw spullen veilig gelift kunnen worden. In Amsterdam hebben wij ook een vergunning om met de verhuislift op de stoep te staan. Dit maakt het dat wij de complete lift binnen vijf minuten na aankomst volledig opgebouwd hebben. Hiermee bespaart u niet alleen tijd, ook centjes.

Wil u zorgeloos verhuizen in Amsterdam? Maak dan gebruik van onze extra diensten zoals de in- en uitpakservice, de- en montageservice en onze favoriet de handyman. Al onze werknemers en collega’s zijn specialistisch opgeleid en beschikken over de nodige diploma’s en certificaten. Voor het bezemschoon opleveren van uw oude woning in Amsterdam kunt ook kiezen om gebruik te maken van onze diensten.

Zakelijk gebruik

Wil u uw organisatie van of in Amsterdam verhuizen? Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een plan op maat om uw bedrijf van of naar Amsterdam te verhuizen.
Als verhuisbedrijf gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw organisatie weinig tot geen hinder ondervindt van de verhuizing. Elke dag dat uw bedrijf niet beschikbaar is voor uw klanten kost immers geld. Dit kan voorkomen worden door van tevoren een strakke planning en draaiboek te maken. Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem dan vandaag contact met ons op.

Offerte aanvragen
  • Vanaf € 89,- per uur

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

Offerte aanvragen

of bel: +31 20 3031099