Verhuiscompleet in Amstelveen

Gaat u verhuizen in Amstelveen? Verhuiscompleet.nl is uw ideale verhuisbedrijf! Wij hebben gezamenlijk al ruim 100 jaar ervaring met verhuizen. Al onze verhuizers zijn gediplomeerde en beschikken over alle benodigde certificaten. Hiermee bent u verzekerd van een zorgvuldige behandeling van uw inboedel. De experts van Verhuiscompleet.nl verhuizen vrijwel alle goederen die u kunt bedenken, denk hierbij aan onder andere alle soorten meubels, witgoed en speciale goederen zoals piano’s en zelfs een groot aquarium is voor ons geen uitdaging.

Wij hanteren aantrekkelijke tarieven zodat u de perfecte prijs/kwaliteit verhouding ontvangt. Bij Verhuiscompleet.nl vinden wij het belangrijk dat u als huidige (of nieuwe) inwoner van Amstelveen de beste service krijgt. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, wij denken met u mee om ervoor te zorgen dat uw verhuizing optimaal verloopt.

Gaat u van of naar een flat verhuizen? Dan adviseren wij om gebruik te maken van een verhuislift. De verhuislift wordt bediend door een professionele verhuislift operator, deze vriendelijke meneer is tevens ook inzetbaar als meewerkende verhuizer! Hij helpt u met het laden en lossen van de lift.
Met een verhuislift (ook bekend als ladderlift en meubellift) weten wij moeiteloos objecten tot een maximum van 400 kg omhoog of omlaag te liften. Dit bespaart niet alleen tijd (van traplopen wordt niemand vrolijk), het bespaart u ook geld omdat de verhuizing hierdoor een stuk sneller verloopt.
Alle verhuisliften en meubelliften zijn voorzien van een draaibaar plateau, het plaatsen van bijvoorbeeld een bank of een wasmachine wordt hiermee een simpel karweitje.

Wil u de verhuizing sneller laten verlopen? Kies vandaag nog voor een extra verhuizer! Onze extra verhuizers kunnen de meewerkende verhuizer ondersteunen bij het verhuizen van uw inboedel. Deze verhuizers kunt u ook los inhuren om u te helpen bij de verhuizing.
Al onze verhuizers hebben jarenlange ervaring in de verhuisbranche. Als echte verhuishelden kennen zij de slagen van de zweep. Elke denkbare situatie hebben zij wel een keer meegemaakt. Wij garanderen u dat u zult opkijken van de kennis en kunde van onze verhuizers.

Extra diensten

Er zijn een hoop manieren om verhuizen voor uzelf makkelijker te maken. U kunt vrienden en familie op trommelen om u te helpen. Wat vaak een nadeel is in dit soort gevallen is dat mensen altijd last minute afzeggen. U zit dan met gebakken peren. Voorkom dit soort ongemak door gebruik te maken van Verhuiscompleet.nl en de extra diensten die wij aanbieden. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de volgende diensten:

Zakelijk gebruik

Wil u uw organisatie van of in Amstelveen verhuizen? Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een plan op maat om uw bedrijf te verhuizen.

Offerte aanvragen
  • Vanaf € 89,- per uur

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

Offerte aanvragen

of bel: +31 20 3031099