Verhuiscompleet.nl sinds 2017

Opgericht in 2017 door rasechte ondernemers die al jaren werkzaam zijn in de verhuisbranche. De oprichters werken al sinds 1989 samen. Door hun jarenlange ervaring in de verhuisindustrie wisten zij dat het beter kon. Het werd hoog tijd dat er een nieuwe speler op de markt kwam. Een bedrijf die precies weet wat echt belangrijk is bij het verhuizen en alleen de beste verhuizers van Nederland in dienst heeft.

Wij onderscheiden ons als bedrijf door onze ervaringen en de spectaculaire mensen die wij in dienst hebben. Het is een genot om na een verhuizing te horen dat onze klanten het geweldig vonden dat Rob (een van onze verhuizers) ervoor gezorgd heeft dat het verhuizen van de volledige inboedel vlekkeloos verliep.

Klantgerichtheid zit bij ons in het bloed, wij zijn pas tevreden wanneer onze verhuizers wegrijden en zien, dat u als klant een glimlach op uw gezicht hebt. Al onze collega’s zijn goed opgeleid en scoren de hoogste cijfers op het gebied van vakbekwaamheid en klantvriendelijkheid. Kwaliteit is de kroon op ons werk.

Wilt u graag meer weten over Verhuiscompleet.nl? Klik hier en neem direct telefonisch contact met ons op.

  • Bijna 30 jaar ervaring in de verhuisbranche
  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

Offerte aanvragen

of bel: +31 20 3031099