Ruim 30 jaar ervaring in verhuizen

Opgericht in 2017 door rasechte ondernemers die al jaren werkzaam zijn in de verhuisbranche. De oprichters werken al sinds 1989 samen. Door hun jarenlange ervaring in de verhuisindustrie wisten zij dat het beter kon. Het werd hoog tijd dat er een nieuwe speler op de markt kwam. Een bedrijf dat precies weet wat écht telt bij het verhuizen en enkel gediplomeerde, professionele verhuizers in dienst heeft.

 • Ruim 30 jaar ervaring
  Verhuiscompleet is een betrouwbaar verhuisbedrijf met ruim 30 jaar ervaring. Wij kunnen u compleet ontzorgen; van inpakken, verplaatsen tot meubels monteren en een verhuislift.

 • Alleen gediplomeerde verhuizers
  Wij hebben alleen gediplomeerde en zeer ervaren verhuizers in dienst. Dus geen studenten, uitzendkrachten of parttimers.

 • De beste service
  Bij ons heeft u altijd een vast eigen contactpersoon. Bij ons geen verrassingen. We werken met vaste prijzen en als we een keer langer door moeten staan we gewoon voor u klaar.

 • Uitstekende recensies
  We hebben al vele duizenden tevreden klanten mogen verhuizen. Onze referenties spreken voor zich, neem hier een kijkje.

verhuizen-in-amsterdam-amstelveen-gelderland-haarlem-utrecht-weesp

Wij onderscheiden ons als bedrijf door onze ervaringen en het gespecialiseerde personeel dat wij in dienst hebben. Het is een genot om na een verhuizing te horen dat onze klanten het geweldig vonden dat Rob (een van onze verhuizers) ervoor gezorgd heeft dat het verhuizen van de volledige inboedel vlekkeloos verliep.

Klantgerichtheid zit bij ons in het bloed, wij zijn pas tevreden wanneer onze verhuizers wegrijden en zien dat u als klant een glimlach op uw gezicht hebt. Al onze collega’s zijn goed opgeleid en scoren de hoogste cijfers op het gebied van vakbekwaamheid en klantvriendelijkheid. Kwaliteit is de kroon op ons werk.

Wilt u graag meer weten over Verhuiscompleet.nl? Klik hier en neem direct telefonisch contact met ons op. Benieuwd naar onze tarieven? Deze vindt u hier.