Verhuislift huren

Bij Verhuiscompleet.nl kunt u gebruik maken van een verhuislift. Dit is de ideale manier om uw inboedel veilig en snel omhoog en omlaag te verplaatsen. Verhuiscompleet.nl heeft al jaren ervaring met het liften van complete inboedels. Ook speciale en losse meubelstukken zoals piano’s, vleugels, aquaria worden door ons gelift.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde verhuislift operators, waardoor Verhuiscompleet uw waardevolle inboedel zorgeloos uit uw woning of bedrijfspand kan verplaatsen.

  • Vanaf € 89,- per uur

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

  • (De)montageservice
verhuislift-huren

Gediplomeerde verhuislift operator

De verhuislift wordt bediend door een gediplomeerde verhuislift operator. Deze heeft alle benodigde diploma’s en certificaten om de verhuislift te bedienen. De operator helpt ook een handje mee als een meewerkende verhuizer! Hij helpt u met het laden en lossen van de lift en kan u van tips en adviezen voorzien, om uw kostbare spullen veilig te liften en te verplaatsen.

Doordat we een flinke dosis ervaring hebben opgebouwd kunnen wij een razendsnelle op- en afbouwtijd realiseren. Binnen vijf minuten staat de lift klaar voor gebruik!

Verhuiscompleet.nl maakt gebruik van milieuvriendelijke meubelliften (een ander woord voor verhuislift). Maar het belangrijkste is dat onze liften flink belast kunnen worden, de meubellift tilt tot 400 kilo moeiteloos omhoog. De lift kan zelfs de 8e verdieping bereiken!

Verhuislift van alle gemakken voorzien

Alle verhuisliften zijn voorzien van spullen om de verhuizing goed te laten verlopen. Hierbij kunt u denken aan verhuisdekens, steekwagens, hondjes (platte kar op wieltjes), spanbanden en touwen.

Heeft u eigenlijk geen tijd voor de verhuizing? Bij het huren van verhuislift kunt u ook kiezen voor een extra verhuizer. Deze helpt de ladderlift operator met het laden en lossen van de lift. Ook neemt de extra verhuizer u ontzettende veel werk uit handen. Voordat u het weet is de complete inboedel omhoog of omlaag gelift.

Geïnteresseerd in het huren van een verhuislift? Bekijk dan direct onze tarieven of neem contact op voor een persoonlijke advies!

Neem contact met ons op

vraag direct een offerte aan