Particuliere verhuizingen

Uw verhuizing is onze zorg. Daarbij is er wel alle ruimte om de verhuizing in te vullen zoals u dat wilt. Gaat het alleen om het verplaatsen van meubels en dozen? Geen probleem: Verhuiscompleet staat voor u klaar!

De periode rondom een verhuizing is vaak stressvol: er komt altijd meer bij kijken dan u verwacht. Er moeten honderden of misschien wel voor uw gevoel duizenden dingen geregeld worden.

  • Vanaf € 89,- per uur

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

  • (De)montageservice

particuliere-verhuizing

Ruim 30 jaar ervaring met verhuizingen

Elke verhuizing vereist een specifieke en unieke aanpak. Wij analyseren de situatie en zetten een plan van aanpak op. Of u nu in een rijtjeshuis, flat of in een grachtenpand woont. Doordat we een ervaren team gebruiken dat gezamenlijk ruim 100 jaar ervaring heeft zijn we in staat om elke verhuizing op perfecte wijze te voltooien.

Voor ieder budget

Voor elk budget hebben wij een oplossing. U kunt hierbij denken aan het verhuizen van een kleine flat tot het verhuizen van een compleet bedrijf. Tijdens het opmaken van de offerte wordt er altijd gekeken naar de verschillende opties. Deze worden afgestemd op uw behoefte en budget.

Alle verhuizers van Verhuiscompleet.nl beschikken over de benodigde diploma’s. Door goed te communiceren en afspraken na te komen weet u als klant altijd waar u aan toe bent.

Ook grote verhuisklussen

Ons team heeft jarenlange ervaring met het verhuizen van complete inboedels en losse meubelstukken. Zelfs het verhuizen en liften van speciale stukken zoals een piano’s, vleugels of enorm aquaria is geen enkel probleem.

De beste materialen

Wij werken met moderne en milieuvriendelijke verhuiswagens. Alle verhuiswagens zijn voorzien van een laadklep. Daarnaast zijn al onze wagens voorzien van professionele verhuismaterialen zoals; verhuisdekens, hondjes, steekwagens en spanbanden. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.

Een offerte aanvragen kost u helemaal niets! Het aanvragen van een offerte geeft u een duidelijk beeld van het kostenplaatje, u weet direct waar u aan toe bent. In overleg kan de offerte ook aangepast worden aan uw specifieke wensen. U kunt bijvoorbeeld altijd kiezen voor een handyman of meer verhuizers en andere wensen.

Neem contact met ons op

vraag direct een offerte aan