Diensten

Als allround verhuisbedrijf nemen wij complete verhuizingen voor particulieren en bedrijven uit handen. We zijn ook in te schakelen als verhuishulp, voor meubeltransport en voor de huur van verhuiswagens & verhuisliften. Het complete overzicht van onze dienstverlening vindt u hieronder:

Particuliere verhuizingen

Wij verzorgen uw verhuizing graag van begin tot eind. Onze verhuizers pakken uw meubels en spullen zorgvuldig in met verhuisdekens en we vervoeren alles veilig naar uw nieuwe woning. Alles tot in de puntjes geregeld!

In- en uitpakken

Door onze ervaring kunnen wij uw inboedel netjes en veilig in- en uitpakken. Het correct verpakken van uw schilderijen, spiegels, servies en andere kwetsbare goederen is van uiterst belang tijdens een verhuizing. Hiermee voorkomt u stress en schade.

(De)montage service

Tijdens een verhuizing zijn er altijd meubels die uit elkaar gehaald dienen te worden voor de verhuizing. Dit kost u veel tijd, vaak gaat dit ook gepaard met een dosis stress. Onze verhuisservice is gespecialiseerd in het de- en monteren van kledingkasten, bedden of grote tafels die niet door de deur passen.

Handyman

Onze Handyman is een gediplomeerde medewerker die u inhuurt voor kleine klussen waar u zelf geen tijd voor heeft. U kunt hierbij denken aan het aansluiten van witgoed, ophangen van gordijnen/luxaflex, het monteren van meubels of het installeren van uw televisie.

Inboedel opslag

Huur voordelig een tijdelijke opslagruimte via Verhuiscompleet en sla uw inboedel veilig op tijdens de verhuizing. Ideaal om de wachttijd te overbruggen wanneer u niet direct uw nieuwe huis of bedrijfspand in kunt, of om te zorgen dat spullen niet in de weg staan tijdens een verbouwing.

Zakelijke verhuizingen

Een zakelijke verhuizing is voor veel bedrijven een behoorlijke uitdaging. Logisch, want u verplaatst hierbij eigenlijk het hart van uw onderneming. Daarom is het belangrijk dat een bedrijfsverhuizing snel, soepel en zorgvuldig verloopt. Daarmee bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor (groot) meubeltransport.

Kunst en antiek

Onze medewerkers gaan op dagelijkse basis om met zeer kostbare zaken en weten hoe ze om moeten gaan met bijvoorbeeld staande klokken, beelden of schilderijen. Daarnaast is ons materiaal berekend op afwijkende afmetingen en gewichten en kunnen wij u ook op lastig bereikbare locaties van dienst zijn.

Verhuislift huren

U kunt bij ons verhuisbedrijf een verhuislift huren voor uw complete inboedel of alleen enkele items zoals bijvoorbeeld een piano, aquarium of een groot meubelstuk. De verhuislift wordt bediend door een gediplomeerde verhuislift operator. Na aankomst is de verhuislift binnen vijf minuten klaar voor gebruik!

Bezemschoon opleveren

Vaak is het zaak om de woning of het bedrijfspand bezemschoon op te leveren. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit een klus is die u liever uitbesteedt. Verhuiscompleet neemt u dit graag uit handen en zorgen ervoor dat uw oude woning of bedrijfspand klaar is voor de volgende eigenaar.

Heeft u na het bekijken van onze diensten vragen? Neem dan gerust contact op. Wij vertellen u graag meer en bieden waar nodig een maatwerk-oplossing om aan uw verhuisvraag tegemoet te kunnen komen. Onze tarieven vindt u hier.

Verhuiscompleet.nl

  • Bijna 30 jaar ervaring in de verhuisbranche

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service
  • In- en uitpak service

  • (De)montage

Offerte aanvragen